Aanmeldingswijze

 

Ekosofia is in de wieg gelegd om samen verder in te vullen en evolueren. Met de intentie om de verantwoordelijkheid over de vooruitgang samen te dragen en een comfortabel en creatief leven te leiden in natuurlijke verbondenheid en vrijheid. Het concept is niet bedoeld voor (biologische) azijnzeikers. Wel voor positief ingestelde, zelfstandige, ondernemende en betrokken volwassenen!

Hopelijk ben je na het bestuderen en overwegen van dit concept voor natuurlijk samenleven enthousiast geraakt en zie je de vele mogelijkheden. Het is belangrijk de tijd te nemen om te overwegen of het op deze manier wonen bij je past (en bij je partner en gezin…), of het al het juiste moment is, en hoe je jouw bijdrage ziet… Heb je het geheel goed herkauwd en vooral het hoofdstuk deelname?

Om het instromen in de projectgroep te vergemakkelijken vragen we je eerst het plan op deze website aandachtig te bestuderen, de oude nieuwsbrieven te lezen en je op te geven voor de nieuwsbrief. Neem ook eens deel aan de maandelijkse Green Screen of een excursie van de bewonersgroep naar een voorbeeldproject en word lid van ons forum.

Actieve aspirant-bewoners: Onder actief verstaan we dat je als aspirant-bewoner elke maand zo veel als mogelijk deelneemt aan het Naturatorium, de excursie en de Green Screen. En dat je goed op de hoogte blijft van de voortgang en actief aan het persoonlijk plan van aanpak werkt.

Passieve aspirant-bewoners: Mensen die wel in het ecodorp willen wonen, maar pas later in het proces willen instromen nemen we graag op in de lijst van aspirant-bewoners. Om op de hoogte te blijven raden we aan in ieder geval de nieuwsbrief te volgen en stellen we het op prijs als je toch zo nu en dan je gezicht laat zien op een excursie, Green Screen of Open Huis.